JG1 sluit seizoen in stijl af

Zaterdag 18 november stond voor EBOH JG1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma: thuis tegen SBC JG1. Na twee nederlagen was het team erop gebrand om met een overwinning af te sluiten. Gefocust en goed voorbereid door coach Gersom (Pep Guardiola) begonnen de mannen aan de wedstrijd. Scheidsrechter was Jan Willem Sewalt.

EBOH startte met in de verdediging Mitchell, Murat en Ruben, op het middenveld Quan en Erik, in de spits Carlos en Ali en Hugo op doel.

EBOH begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Carlos. EBOH bleef sterker door goed samen te werken en over te spelen.  Er kwamen meerdere kansen op de 2-0 maar de goede keepster van SBC voorkwam dat. Niet veel later was het alsnog 2-0 door een doelpunt van Ali. EBOH bleef de betere ploeg en maakte vlak voor rust de 3-0 (opnieuw Ali). Een mooie stand om mee aan de thee te gaan.

In de tweede helft kwamen de Brabanders beter in de wedstrijd: 3-1. SBC maakte het zelfs nog spannend door de stand op 4-3 te brengen. Maar EBOH liet het er niet bij zitten, rechtte de rug en zorgde voor een verdere uitloop met doelpunten van Murat, Ruben en Carlos. Carlos had hiermee de hattrick van de dag te pakken. Einduitslag: 7-3, een fraai gevolg van goed samenspel en het benutten van de individuele kwaliteiten van de spelers. Nog aardig om te vermelden: de laatste keer uit tegen SBC, keerde EBOH puntloos terug na een verlies van 7-0.