Jeugdafdeling maakt opnieuw een stap vooruit; Jeugdtrainers 2019-2020 reeds bekend!

De technische commissie van de jeugdafdeling heeft er dit jaar geen gras over laten groeien… Nu al hebben ze alle hoofdtrainers voor het komende voetbalseizoen kunnen vastleggen, en we zetten dus weer een flinke stap vooruit in de ontwikkeling van onze jeugdafdeling.

Zowel bij de jongste jeugd als bij de oudste junioren hebben we opnieuw een slag kunnen slaan waardoor er professioneler te werk kan worden gegaan. Het komende seizoen hebben alle hoofdtrainers naast de nodige diploma’s, gezamenlijk ook een flinke bak met ervaring in het voetbal en het geven van trainingen, en uiteindelijk dus het ontwikkelen van nieuw talent. De line-up van het seizoen 2019-2020 zal er als volgt uit gaan zien;

JO7/JO8: Ed Piket
JO9: Bart van Wijngaarden
JO10/JO11: Gert Fok
JO12/JO13: Herman Dekker
JO14/JO15: Gert Fok
JO16/JO17: Jan Witman
JO18/JO19: Yavuz Güler

Keeperstrainers jeugd: Gabi van de Koppel en Michael Stufkens

Hieraan mogen we nog toevoegen dat Jan witman naar verwachting ook zal bijspringen in de JO11/JO10 groep, en hij in elk geval zal doorgaan met zijn techniektrainingen op zondagochtend om 10.30 uur. Tijdens deze trainingen is net als nu natuurlijk ieder jeugdlid van EBOH van harte welkom.
Ten slotte zijn we zeer verheugd met het bericht dat Ed Piket, naast het aanleren van een goede basis bij onze jongste jeugd, ook een scheidksrechterspoule gaat opzetten. Hierbij worden onze eigen (junior) jeugdleden opgeleid om wedstrijden bij de jongste pupillen te kunnen begeleiden.

Eén en al goed nieuws dus!

De Jeugdcommissie.