Pupil van de week: Sven Jansen


Natuurlijk hebben we ook voor deze week weer versterking voor op de bank! Sven zal deze keer zijn best doen om ervoor te zorgen dat onze mannen de punten binnen slepen. Dat beloofd in elk geval nóg meer geluid vanaf de bank, dan we gewend zijn… De trainers laten natuurlijk nog wel eens van zich horen tijdens wedstrijden, maar ze moeten nu uitkijken dat ze niet ondergesneeuwd raken! Sven kan namelijk met woorden uitstekend uit de voeten. Misschien een aardje naar zijn vaartje? Papa is natuurlijk bekend van de Dordtse politieke arena, dus praten gaat ze in huize Jansen doorgaans goed af.

Maar goed, het gaat natuurlijk om het voetbal, en dat is voor Sven gelukkig toch wel hobby nummer 1. Als keeper doet hij het heel goed en kan hij van achteruit zijn medespelers mooi aansturen en aanmoedigen. Twee kwaliteiten die we graag ter ondersteuning bij de hoofdmacht hebben zitten. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de 3 punten door de inzet van ons eerste en de ondersteuning van Sven, gewoon aan de Schenkeldijk blijven.

Zo hebben we dan bovendien alle reden om tijdens de door de club van 100 geregelde derde helft, onder begeleiding van Gerrit van Kooten, een ongetwijfeld mooie dag gezamenlijk in feeststemming af te sluiten.

En EBOH is zo prachtig…