Informatie feestavond met Wim Dalmee d.d. 1 oktober jl.

De afgelopen week zijn er een aantal meldingen bij ons binnengekomen van een aantal corona besmettingen. De besmettingen werden gelinkt aan een bezoek van de feestavond met Wim Dalmee. Ondanks het feit dat er verder geen bijzonderheden te melden zijn, is in overleg met de GGD besloten u extra informatie te geven hoe om te gaan met.
U krijgt deze informatie, omdat u (eventueel) in nauw contact bent geweest met iemand die corona heeft. Volgens onze informatie bent u volledig gevaccineerd. Of u heeft eerder corona gehad en daarna 1 vaccinatie gekregen. Of u heeft in het afgelopen halfjaar corona gehad. Daarom hoeft u niet  in quarantaine.

Het is wel belangrijk om uw gezondheid goed in gaten te houden. Krijgt u klachten die passen bij corona zoals:

  • verkoudheidsklachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • hoesten
  • benauwdheid of kortademigheid
  • verhoging of koorts
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak

Maak dan meteen een testafspraak bij de GGD via 0800-1202 of via coronatest.nl. Doe dat ook als u eerder negatief getest bent of als u opnieuw gezondheidsklachten heeft. Gebruik bij klachten nooit een zelftest.

Volg de algemene adviezen op die gelden in Nederland over bijvoorbeeld naar school gaan of werken. Kijk voor meer informatie ook op rivm.nl en Rijksoverheid.nl.

Bestuur v.v. E.B.O.H.