Hoofdsponsor Te Slaa Pallets voorgesteld

Het werd zo langzamerhand wel tijd om Te Slaa Pallets voor te stellen. Sinds drie jaar speelt ons eerste elftal immers al met Te Slaa Pallets op het shirt. Directeur/eigenaar Henk te Slaa legt het hoe en waarom uit, ,,Ik vind het leuk om bij te dragen aan de club waar ik graag kom en veel vrienden heb. Dan is het mooi om op het shirt te staan. Wij doen het eerste en tweede elftal en het jeugdteam van mijn zoontje Rafael.  Die ploeg, Onder 12 – 1, is net kampioen geworden. Mijn andere zoontje Henkie is vijf maar zijn team had al een sponsor. EBOH is de laatste club waar ik voetbalde tot ik voor de zoveelste keer aan mijn knie geblesseerd raakte. Ik ben nu weer een beetje aan het trainen  omdat ik dat leuk vind. Van onze sponsoring verwacht ik zakelijk niet teveel maar het zou leuk zijn als we er klanten aan over houden. Bedrijven kunnen ons altijd bellen of op www.teslaapallets.nl kijken wat we voor ze kunnen betekenen. Ik vind EBOH een mooie club die springlevend is. Nu zie je dat in het bestuur meer en meer gasten van mijn leeftijd wat gaan doen zoals Niels Waterdrinker, Paul en Rick Reijnders. Dat is alleen maar goed,” is Henk positief over wat inmiddels wel zijn club genoemd mag worden. 

Te Slaa Pallets is een familiebedrijf opgezet door vader Richard en Henk. Vanaf 2012 is de onderneming actief in het inkopen, opslaan, repareren en verkopen van pallets. Het bedrijf is In 2012 klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een pallethandel met ruim 20 man personeel en de groei is er nog niet uit. ,,De laatste jaren hebben we grote stappen  gemaakt. Ik verwacht wel dat we verder groeien maar misschien in een iets lager tempo. Per 1 november gaan we verhuizen naar een nieuwe locatie Zevenbergen. Dat terrein is vijf keer zo groot dan wat we nu in Moerdijk hebben en biedt ons nog meer mogelijkheden,”  vertelt de gedreven ondernemer. 

Door veel in eigen beheer te doen wordt de kwaliteit van de dienstverlening Te Slaa Pallets gewaarborgd. Daarnaast zijn snelheid en eerlijke prijzen belangrijke kenmerken voor de onderneming. Henk te Slaa is een ondernemer die als hij een kans ziet er vol voor gaat. Samen met Patrick de Kievit en Cyrille Elschot richtte hij daarom enige tijd geleden Roadtrans Expeditie BV op. Dit bedrijf houdt zich bezig met dienstverlening in de transport sector. 

info@teslaapallets.nl