Hechte familie in de selectie

Binnen de  selectie is de familie Wessels actief. Vader Simon (46) is leider van het 2de elftal en loopt al sinds de E’s mee met de voetballoopbaan van zoon Jasper, die als 18 jarige deel uitmaakt van de selectie van EBOH.
Andere zoon Danny (23) is de keeperstrainer van EBOH voor zowel de jeugd als de senioren. Met op de achtergrond steun en toeverlaat moeder Antoinette spendeert de familie heel wat uurtjes op de Schenkeldijk.

Toeval of niet, heel de familie werkt ook nog bij hetzelfde bedrijf Boer & van Duinen Boomverzorging. En staan ook klaar voor EBOH als er grondklussen zijn, zoals bij de aanleg van het kunstgrasveld, toen ze de oude dug-outs gesloopt hebben afgevoerd en straks moet er weer een geul gegraven worden voor de installatie van het nieuwe scorebord.

Het bedrijf B&VD, actief als hovenier en gespecialiseerd in grondwerk, met Ben van Duinen als directeur, is ook sponsor van tassen en trainingsshirts voor EBOH. Danny stroomde wat later in dan zijn vader en broer,  en is inmiddels 8 jaar lid. Hij begon als keeper in A2, was nog een blauwe maandag op zondag actief en later zaterdag 2 en af en toe in 1, meestal als reserve doelman. Zijn hart lag direct al bij de begeleiding van jeugd, samen met Ries Fok bij de D’s en verder actief als scheidsrechter.
De afgelopen jaren maakte hij deel uit van de jeugdcommissie, maar deze positie heeft hij ingeruild om keeperstrainer te worden van EBOH. Hij doet dat samen met Timo Baum voor de jeugd en alleen voor de selectiekeepers. Als de nood aan de man is, door bijv. de blessure van Kevin Emde, staat hij ook zelf onder de lat.
En alsof de familieband met EBOH nog niet groot genoeg is, vond hij ook de liefde bij EBOH. Als lid van de Raad van 11 van de Schenkeltrappers viel hij tijdens het afgelopen carnaval als een blok voor de hofdame van de Schenkeltrappers Rowena Barendregt.

En zo kunnen we terecht spreken van een jonge actieve hechte familie binnen EBOH, waarvan we nog lang kunnen genieten.

~IMG_0816

Bij de foto: vlnr. Jasper, Simon en Danny Wessels