Familiedag EBOH 2013

Zaterdag 22 juni a.s. is het zo ver, de EBOH familiedag! Dit moet weer een jaarlijks terugkerend evenement worden voor jong en oud. De dag zal in het teken staan van plezier en gezelligheid, maar natuurlijk wel met een voetbalgedachte.

Het zal een geweldige dag gaan worden met in de ochtend een programma voor de jeugdteams, in de vorm van een parcours waarin ze worden bijgestaan door de selectiespelers. Aansluitend is er een middagprogramma voor de B1,B2, A1 en de senioren, in de vorm van een mix-toernooi. Na dit toernooi zal er een koe het hoofdveld betreden voor de “Schijt je Rijk” loterij. Hiervoor zijn vanaf morgen koepons te koop! Tot slot zal deze dag vol voetbalplezier worden afgesloten met een heerlijke barbecue en een gezellige feestavond.

Iedereen is van harte welkom, dus niet alleen leden, maar ook ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen. De precieze invulling van deze dag zal nog bekend worden gemaakt, maar houdt deze datum in ieder geval vrij voor een gezellige dag bij EBOH!

Met vriendelijke groet,

de Activiteitencommissie