VTT voor F-PUPILLEN ZUID1 bij EBOH

DORDRECHT – Op het sportpark van EBOH wordt op zondag 30 augustus het VTT-kampioenschap voor F1 teams uit KNVB district Zuid I gehouden. Er worden minimaal 5 tickets verdeeld voor het NK F1 aan het einde van het seizoen. Het betreft het landelijke en populaire Voetbal Talenten Toernooi (VTT) dat sinds 2004 tot op heden heeft gebouwd aan inmiddels 70 toernooien komend seizoen in Nederland voor F1, E1, D1, C1, ME1, MD1, MC1 en MB1 teams. Tijdens een VTT wordt speciaal een sportiviteitskampioenschap bijgehouden en is de Gezonde Voetbalkantine actief.

Alle F1 teams uit KNVB district Zuid I kunnen zich aanmelden voor dit districtskampioenschap via de website van het toernooi: www.voetbaltalententoernooi.nl. Op deze website vindt u ook allerlei informatie over het toernooi en de deelnamevoorwaarden. Er is in totaal plaats voor 16 teams.

Enthousiasme is 1 van de sleutel tot succes en plezier, en het VTT speelt daar ook op in. Na de poule-wedstrijden in de ochtend spelen in de middag 8 teams vanaf de kwartfinale om het kampioenschap van district Zuid I en 8 teams om het kampioenschap categorie II. Zo blijft het toernooi voor alle teams spannend, nuttig, leuk en leerzaam, tot en met de laatste finale-wedstrijden.

Organisator EBOH heet alle F1 teams van KNVB district Zuid I van harte welkom en mede namens het Voetbal Talenten Toernooi zijn alle teams met interesse welkom om zich in te schrijven voor het toernooi via de website. Het toernooi opent om 09.30 uur met de openingsceremonie (met Wilhelmus) en is direct na de finale van 16.30 uur met de gezamenlijke einceremonie (prijsuitreiking) afgelopen.