EBOH wint 1ste bekerwedstrijd

Omdat het hoofdveld nog in afwachting is van een fonkelnieuw kunstgrastapijt,  trad EBOH op veld 1 aan tegen WDS’19, een zondag 3de klasser uit Breda.
Na vele trainingen en een EMMA toernooi waar iedereen mocht spelen, was dit de eerste serieuze krachtmeting, op zoek naar de ideale basiself.  Hoewel EBOH tegen een snelle achterstand opliep, speelde het de 1ste helft “fris en fruitig” en maakte het “de oude dame” van Breda lastig.
Leroy Verkerk scoorde de gelijkmaker na een knappe aanval en Wesley Ebbers zette EBOH op voorsprong na een mooie individuele actie.

Na een strakke voorzet van Ricardo van de Merwe, zorgde dezelfde Wesley Ebbers voor een 3-1 ruststand. Na rust mochten Remy Holster en Badder Amraoui hun opwachting maken.  Badder Amraoui kon zijn “debuut” al snel bekronen met een intikker, na voorbereidend werk van Wesley Ebbers. Daarna werd het allemaal een stukje slordiger bij EBOH, zeker toen aanvoerder Leroy Verkerk het strijdtoneel geblesseerd moest verlaten.

WDS’19 kwam nog terug tot 4-2 en kreeg zelfs kansen op meer. Aan de andere kant zagen we nog een mooie knal op de lat van Ricardo van Yperen. Dinsdag gaat EBOH op bezoek bij Wieldrecht en de voorronde beker wordt zaterdag afgesloten bij SC Amstelwijck. Twee serieuze krachtmetingen, waarin duidelijk zal worden hoe ver we staan.