EBOH JO9-3 uit bij Drechtstreek in Papendrecht

Op een zeer koude zaterdagmorgen 1,5 graad, daar stonden onze toppers toch te trappelen van ongeduld. Drechtstreek bleek nog een maatje groot.

De eerste helft 5-1 achter met een super doelpunt van Nicolas. De tweede helft keeper wissel en de Eboh-ers/sters gaven niet op ondanks hun achterstand.

Kayman (doelvrouw van de eerste helft) scoorde het 2e doelpunt. Ook Drechtstreek bleef goed op gang en scoorde nog 4 doelpunten in de 2e helft.

Sophie maakte een mooie actie richting het doel, helaas lukte het deze keer niet om te scoren.

Het 3e doelpunt van Eboh kwam vanuit een geweldige doeltrap van keeper Kjeld, dwars over iedereen heen. Soheyl had een geweldige positie en verraste vriend en vijand na een korte dribbel actie, hij schoot volgens mij enigszins verbaasd van zijn eigen kunnen, dwars door de benen van de keeper.

We hadden verloren, maar wat een verbetering ten opzichte van de oefenwedstrijd. We stonden niet meer allemaal op een kluitje, er werd beter verdedigd en aangevallen. Er is geen kwaad woord gevallen ondanks het verlies en dat is het mooiste als dat niet gebeurd binnen een team.