EBOH JG1 wint in Oirschot

Zaterdag 19 mei stond voor EBOH JG1 de lastige uitwedstrijd tegen Spoordonkse Boys JG1 op het programma. Al zolang JG1 competitie speelt, is Spoordonk een van de tegenstanders. De laatste keer dat de mannen van JG1 daar met een overwinning naar huis ging, was al best lang geleden. EBOH had behoefte aan een goed resultaat.

Met Hugo op de goal, in de verdediging Ruben, Joey en Erik, op het middenveld Noah en Ali en in de spits Mitchell en Aimane begon EBOH aan de wedstrijd.

In de eerste helft schoot Spoordonk goed uit de startblokken met een snelle goal: 1-0. EBOH kwam beter in de wedstrijd en kwam via Aimane op 1-1. EBOH zocht naar de voorsprong en kwam door doelpunten van Mitchell en Ali op een 1-3 voorsprong. Dat is ook de ruststand.

In de 2de helft werd het goede spel voortgezet: Mitchell scoorde snel de 1-4. EBOH bleef de betere ploeg en kwam door twee doelpunten van Joey op een 1-6 voorsprong. EBOH, dat inmiddels in ondertal op het veld stond, zakte wat terug en Spoordonk kreeg kansen. In de slotfase scoorde Spoordonk nog twee keer waarmee de eindstand van 4-6 werd bereikt.