EBOH JG1 vindt het net weer tegen Roosendaal

Zaterdag 6 mei stond voor EBOH JG1 de thuiswedstrijd tegen Roosendaal JG1 op het programma. De laatste edities van deze wedstrijd gingen de punten steevast naar Roosendaal, dus EBOH was gebrand op een overwinning. Omdat de laatste twee wedstrijden zonder te scoren werden verloren, ging de ploeg extra gemotiveerd op doelpunten jacht.

Behalve Ali was EBOH compleet. Dus ook Carlos deed weer mee, voor de tweede keer dit seizoen. Met Tim en Ryan als versterking uit JG2 begon EBOH voortvarend aan de wedstrijd.  Binnen een kwartier had EBOH er al drie in liggen en die kwamen allemaal van de voet van Carlos.

Na een tegendoelpunt van Roosendaal liet ook Joey zijn voeten spreken met twee treffers. Met nog een tegentreffer van Roosendaal op slag van rust werd met een stand van 5-2 de kleedkamer opgezocht. Wel wat geflatteerd want Roosendaal zat goed in de wedstrijd.

In de tweede helft ging Roosendaal op zoek naar aansluiting en ze kregen ook zeker kansen op de 5-3 maar Hugo verrichte een aantal prima reddingen. Aan de andere kant was het wel raak door een fraai schot van Ruben. Carlos legde zijn vierde in het net, waarna Roosendaal de eindstand bepaalde op 8-3.

Al met al een verdiende overwinning voor EBOH JG1. De laatste wedstrijd is uit tegen RKDVC uit Drunen. Als we in dezelfde bezetting, maar dan met Ali erbij net zo spelen als tegen Roosendaal zit er nog een mooie seizoensafsluiting aan te komen.