EBOH JG1 stijgt na knappe overwinning in Rossum

Met debutanten Joey en Sven in de basis trad EBOH JG1 op een zonnige 8 november aan tegen HRC’ 14. In Rossum startte EBOH met Hugo op doel,  Ruben en Zahid in de verdediging, op het middenveld Tim, Joey en Sven en in de spits Mitchell en Ferdinand. Het werd weer een erg spannende en vooral leuke wedstrijd.

Na de 0-1 van Ferdinand kwam HRC’ 14 al snel langszij. EBOH gaf vooral tussen de linies  veel ruimte weg. Bij het rustsignaal stond een 5-2 achterstand op het scorebord. Met Joey in de goal en Ferdinand nog dieper in de spits gooide EBOH het in de tweede helft over een andere boeg.

Na de snelle 6-2 leek de wedstrijd gespeeld. Maar niet voor de eerste keer deze competitie rechtte EBOH de rug en knokte zich terug in de wedstrijd.  Ruben en Ferdinand brachten de spanning terug terwijl Joey knap zijn doel leeg hield en bovendien met mooie uittrappen de druk naar voren opvoerde. Ook Tim, Sven, Zahid en Hugo stonden hun mannetje. Mitchell schoot in de slotfase de verdiende 7-6 binnen en met een geplaatst schot bepaalde Ferdinand de eindstand: 6-8.

Door de overwinning is EBOH nu HRC’ 14 voorbij op de ranglijst en staat het op plek 3. Met drie punten achterstand op de koploper is het gevecht om de koppositie inmiddels in volle gang. Op 29 november komt de huidige nummer 1 op bezoek aan de Schenkeldijk………Hoezo spannend?!