Eboh JG1- Rijen

De mannen en Faye kwamen de eerste helft maar niet in hun spel. Ze waren op de hoogte can het feit dat Rijen bovenaan stond. Ze waren letterlijk aan de grond genageld.

Gelukkig is er dan een rust pauze, even een goede pep talk waarbij we hebben aangeven dat het een gewone wedstrijd is op ons vaste trainingsveld.

De mannen en Faye stapte anders de kleedkamer uit en wat een wereld van verschil. De 0-4 achterstand ging even in het achterhoofd en de tegenstander had het moeilijk. Nog 1 tegen doelpunt en een prachtig doelpunt van Sergio.

Het spel werd keurig gespeeld, een 2e doelkans werd gemist helaas. Maar het samenspel was een stuk beter. Het liep daardoor veel beter. De rust was terug gekeerd en daardoor het voetballend vermogen ook.

Super trots. Volgende week de laatste wedstrijd .