EBOH JG1 naar Supercup

Zondag 31 juli ging EBOH JG1 naar de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal tussen bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV. Het team had vrijkaarten geregeld via de KNVB. De finale werd weliswaar gespeeld in de Amsterdam Arena maar dat mocht de pret niet drukken.

Gezamenlijk en in opperbeste stemming werden Sven, Tim, Quan, Lola, Jonathan, Joey,  Mark, Ferdinand, Mitchell, Eroll, Hugo en begeleiders met een minicoach met chauffeur afgeleverd  in 020. EBOH had mooie plaatsen gekregen in vak 110, alwaar supporters van Feyenoord en PSV gebroederlijk door elkaar zaten.

De sfeer in de Arena werd gedomineerd door de fanatieke supporters uit Rotterdam, die zich met veel vlaggen, vuurwerk en  hier en daar een brandend stoeltje lieten horen en zien. Gezelligheid.

Over de wedstrijd hoeven we weinig woorden meer vuil te maken. PSV was de bovenliggende partij in de 1e helft, en bracht het overwicht met een frommelgoal tot uitdrukking.

Feyenoord speelde beter in de 2e helft maar benutte de kansen niet, waarna PSV de wedstrijd professioneel uitspeelde.  Saai maar effectief.

Ook al was de uitslag voor de meeste meegereisde EBOH spelers een beetje een teleurstelling, toch was het een geslaagde avond.  Met je teamgenoten samen naar een topwedstrijd in het hol van de leeuw: wat wil je nog meer in je vakantie?