Minivoetbal; jong geleerd, oud gedaan…..

Kinderen kunnen tegenwoordig niet vroeg genoeg beginnen met sporten, maar het is voor ouders en kinderen vaak moeilijk om te bepalen wat ze echt leuk vinden en wat niet. Om kinderen op een leuke en ongedwongen manier kennis te laten maken met sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder, organiseert voetbalvereniging E.B.O.H. (Eendracht Brengt Ons Hoger) in het najaar vanaf zaterdag 27 augustus  weer minivoetbal.

Wat is minivoetbal?

Minivoetbal is in 1e instantie bedoeld voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar, maar iets oudere kinderen zijn uiteraard ook meer dan welkom. De kinderen zullen zoveel mogelijk per leeftijd in vaste groepjes worden verdeeld.

De organisatie is in handen van E.B.O.H. en de activiteiten staan onder leiding van trainers van de club. Ouders hoeven echter niet stil langs de lijn te blijven staan, zij mogen uiteraard actief als begeleider meedoen bij de oefeningen.

Wanneer?

Het minivoetbal zal plaatsvinden op zaterdagen van 9 tot 10 uur.

Enkele zaterdagen in de tussenliggende periode vallen uit i.v.m. vakanties, dit zal tijdig aan alle deelnemers worden doorgegeven.

Waar?

E.B.O.H., Sportpark Schenkeldijk in Dordrecht

Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per kind; dit bedrag is voor alle ochtenden in totaal.

Vragen en of aanmeldingen?

Via deze site zullen we de komende weken nog meer informatie geven over het minivoetbal. Als je vragen hebt over het minivoetbal, kan een mailtje sturen naar minis@eboh.nl natuurlijk ook. Wij zullen alle vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil je meer informatie over onze club, over het reguliere jongens- of meidenvoetbal of G-voetbal (gehandicapten voetbal), of wil je weten hoe je lid kunt worden, stuur dan een mailtje naar jeugafdeling@eboh.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt altijd direct meetrainen.

Hopelijk zien we je binnenkort in actie bij E.B.O.H.!