EBOH JG1 laat opnieuw punten liggen

Op zaterdag 19 september stond voor EBOH JG1 de eerste thuiswedstrijd op het programma met als tegenstander Reeshof JG2 uit Tilburg. Ondanks de veelbelovende start van EBOH door een snel doelpunt van Joey, zagen de jongens met lede ogen de drie punten richting Brabant gaan. Einduitslag 4-5.

De basisopstelling van JG1 was onveranderd. Met Ryan op de goal, in de verdediging Ruben en Hugo, op het middenveld Ali, Quan en Sven en in de spits Tim, Joey en Mitchell ging het team van start. Na het eerste doelpunt kwam Reeshof al snel met de gelijkmaker. Vanaf dit moment waren de ploegen aan elkaar gewaagd met voor beide partijen goede kansen. Na goede acties van Sven en Ruben belandde de bal voor de voeten van Joey die de 2-1 voor EBOH maakte. Vlak voor de rust bracht Reeshof de stand toch weer gelijk. Met 2-2 gingen de jongens aan de limonade.

Alles of niets

De tweede helft was nog maar net bezig toen Reeshof op voorsprong kwam. EBOH herstelde zich goed met een doelpunt van Ruben. Snel daarna volgde nog een treffer van Ali. Dit bracht de stand op 4-3. Reeshof kwam goed terug en scoorde twee snelle tegentreffers. Met nog enkele minuten op de klok speelde EBOH alles of niets. Het leverde een handvol mogelijkheden op voor beide teams, maar de bal ging er niet meer in.  Volgende week is er geen wedstrijd. Dit geeft de technische staf en het team de tijd om zich te beraden en de strategie te bepalen voor de verdere competitie. Aan inzet en doorzettingsvermogen ligt het in ieder geval niet.