EBOH JG1 kijkt omhoog

Opnieuw een eclatante zege voor EBOH JG1, dat dit competitieseizoen alleen de eerste wedstrijd verloor en slechts een wedstrijd gelijk speelde. Dit was begin november, sindsdien wint JG1 onafgebroken. De zegereeks werd vandaag voortgezet in eigen huis tegen Roosendaal. Een lekker zonnetje, een spannende wedstrijd en een uitstekend spelend JG1: de EBOH-supporters hadden een prachtige zaterdag met als resultaat een 11-8 winst.

EBOH begon met Ryan op de goal, Youri en Hugo in de verdediging op het middenveld, Ruben, Ferdinand, Quan en Duncan en in de spits Joey, Tim en Mitchell. EBOH kwam goed uit de startblokken met een snelle goal van Mitchell. Heel snel hierna maakte de uitstekende spelende spits van Roosendaal de gelijkmaker. In de loop van de wedstrijd maakte zij nog een aantal fraaie doelpunten. EBOH herstelde zich echter goed met goals van Ruben, Ferdinand, Joey en Mitchell. Hugo vond in de slotseconde van de eerste helft ook nog het net. Dit bracht de ruststand op 6-3.

De tweede helft kwam Roosendaal beter in de wedstrijd. Met een paar mooie goals kwam de stand op 7-4. Toen werd EBOH weer sterker door goals van Quan, Mitchell en Ferdinand en kwam de overwinning niet meer in gevaar. Het scheelde maar een teennagel of ook Tim had zijn eerste competitiedoelpunt kunnen bijschrijven. Met de overwinning verstevigt EBOH de tweede plek op de ranglijst. Op 28 maart speelt EBOH uit tegen de koploper uit Rosmalen. Het zou zomaar eens de beslissingswedstrijd voor het kampioenschap kunnen worden.