EBOH JG1 geeft niets weg

De dag na Sinterklaas stond de uitwedstrijd tegen Spoordonkse Boys JG1 op het programma. Beide ploegen doen nog mee om de bovenste plaatsen dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Spoordonk, dat de heenwedstrijd nog had gewonnen, begon fris aan de wedstrijd. Maar al snel kreeg EBOH de overhand. Met robuust verdedigen en goed combinatiespel zorgde EBOH voor veel druk naar voren. Het goede spel werd beloond met een mooi doelpunt van Ferdinand en de eerste competitietreffer van Sven. Na de 0-2 drukte EBOH door, scoorde Ferdinand zijn 2e en vond ook Mitchell weer eens het net.

De 2e helft was goed en wel begonnen of het stond al 0-6 door het productieve spitsenduo Ferdinand en Mitchell. EBOH nam vervolgens gas terug en gaf wat spelers rust.  Spoordonk kwam nog terug tot 2-6 maar de overwinning kwam geen moment meer in gevaar. Met zijn derde treffer werkte Mitchell aan zijn doelsaldo en bepaalde hij de eindstand op 2-7.

Ryan, Quan, Duncan, Youri, Hugo, Sven, Tim, Ferdinand en Mitchell kunnen terugkijken op een prima wedstrijd die meer dan verdiend werd gewonnen.  Met een wedstrijd minder gespeeld staat EBOH nu op de 2e plaats. Met vier punten achterstand op de koploper is alles nog mogelijk.