EBOH in finale SC Emma toernooi

Na 2 weken training speelde EBOH eindelijk de 1ste wedstrijd in de voorbereiding.

De geplande oefenwedstrijd tegen RCD afgelopen dinsdag was afgelast, omdat RCD te weinig spelers had. Op het bijveld op het sportpark moest EBOH aantreden tegen OMC. Het werd een uiterst sportief duel, dat door scheidsrechter Piet Meijdam met 2 vingers in de neus geleid werd.

Voor de rest had het alle ingrediënten van een 1ste oefenwedstrijd met rommelig voetbal, veel wissels, te laag tempo, te hoog gras en het zoeken naar elkaar. Gelukkig scheen het zonnetje en vonden de supporters elkaar blindelings. EBOH was wel de betere ploeg en won uiteindelijk met 3-2.
Voor rust scoorden Regga Resales en Wesley Ebbers , waarna OMC met een wonderschone lob de ruststand op 2-1 bracht. Na rust raakte Jesse Rensen nog de lat en Ricardo van de Merwe de paal. De bal kwam daarna voor de voeten van Regga, die Ricardo een (bijna) niet te missen kans bood. Met enig geluk gleed hij de bal toch in het doel.

Het slotakkoord was voor OMC. Doordat SSW met 3-2 van EMMA won, is de finale zondag EBOH – SSW, aanvang 14.00 uur op het sportpark.
EBOH moest het nog stellen zonder Badder Amraoui, Remy Holster en Patrick Welts. Vervelend was de enkelblessure voor doelman Joey Hughes. Trainer Houssin Youhri doet voorlopig even geen beroep op Remco van Gool. Het trainerschap van A1 is lastig te combineren met het spelen in EBOH 1. In noodgevallen staat de trotse vader van een prachtige zoon, die al lid is van EBOH, klaar.
Zondag op weg naar de eerste prijs van het seizoen?

clubhuis1 12-10-2013