EBOH F2 naar halve finale beker

Tweede paasdag stonden de mannen van F2 al weer vroeg op het veld.

F2 vandaag bestaande uit Jayden, Jordy, Kyan, Ömer, Bahaa, Salih, Samedcan, Milo, Mitchell en Kai gingen de strijd aan tegen Heerjansdam F2.

De wedstrijd ging gelijk op en aan beide kanten werden de kansen niet benut, onder meer door goed keeperswerk van allebei de keepers. Toch lukte het Heerjansdam om op 0-1 voorsprong te komen. Gelukkig werd net voor rust de gelijkmaker gemaakt, een schitterend en onhoudbaar doelpunt door Samedcan.

Na rust leek EBOH wat te verslappen, er kwamen veel kansen voor Heerjansdam, waarvan er één ook helaas werd benut.

De stand was nu 1-2 en dat betekende dat F2 wat moest gaan doen, verlies betekende immers einde beker!

Hier en daar werden door trainer Laurens de spelers weer op scherp gezet. Ongeveer 5 minuten voor tijd was het zover, de gelijkmaker. Kai kwam voor het doel en aarzelde geen moment 2-2. En nu vasthouden en het liefste nog één erbij, want anders werd het penalty’s nemen…..

En dat werd het. Kwam F2 ook al door penalty’s in de kwart finale, nu moest het dus weer gebeuren!!

10 gespannen koppies, zou het gaan lukken???

En of het gelukt is: 3-2!!