EBOH E1 blijft in voetspoor van koploper

Na de nederlaag van afgelopen week, thuis tegen Heerjansdam E1 (waarin veel kansen werden gemist), wachtte ditmaal thuis RCD E1.

Het elftal was compleet: Sil (keeper), Daan, aanvoerder Joarlin (“Jojo”), Jaymi, Ismail (“Iso”), Mitchell, Harun (in de winterstop overgekomen van E2), Redwan, en Furkan.

Tot nu toe was er in de voorjaarscompetitie nog geen thuiswedstrijd gewonnen (thuis had EBOH twee puntjes gehaald, uit werden alle wedstrijden gewonnen…), en de 1e helft leek het ook niet dat daar verandering in zou komen…

RCD speelde goed, en creëerde meer kansen dan EBOH. Misschien was er wel wat sprake van onderschatting (RCD stond nml laatste, en de uitwedstrijd in de storm was dik gewonnen), maar RCD was de 1e helft gewoon beter. Gelukkig wisten zij de kansen niet te benutten.

Na een donderspeech in de rust kwam EBOH de 2e helft wel goed uit de startblokken. Er werd goed fel verdedigd, er werd vol gejaagd bij balverlies, en er werd goed overgespeeld.  Uiteindelijk leidde dat tot een mooie 4-0 overwinning, waardoor de achterstand op koploper De Zwerver E1 3 punten bleef.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat EBOH op een mooie tweede plaats; dit zijn twee uitwedstrijden, dus wie weet… (-:

Zeker als we er vol voor blijven gaan, en oog voor elkaar hebben, zou het nog een mooi eind van het seizoen kunnen worden!