EBOH 4 wint nipt in Ambacht

EBOH 4 heeft afgelopen zaterdag ASWH 5 op het nippertje verslagen. In een wedstrijd waarbij EBOH 4 voetballend duidelijk de bovenliggende partij was, maar met vlagen het vechtlust moest afleggen bleef de teller uiteindelijk steken op 3-4 in het voordeel van de Dordtenaren.

ASWH 5 – EBOH 4 : 3 – 4
Doelpuntenmakers: Sean v.d. Ruit (2x), Robin Kooijman en Benji Hadzic.

In de eerste helft was het spel rommelig, maar waren de kansen voornamelijk voor EBOH. Sean v.d. Ruit, Robin Kooijman, Niels Waterdrinker en Jeffrey v.d. Schalie kregen de grootste mogelijkheden. Uiteindelijk wisten Sean v.d. Ruit (2x) en Robin Kooijman met een fraaie lob het net te vinden. Daarnaast was er een tegentreffer van de thuisploeg.

In de tweede helft wilde EBOH verder uitlopen, maar in plaats daarvan viel de 2-3 in het netje. Gelukkig maakte invaller Benji Hadzic al snel de 2-4. Toch leek dat uiteindelijk niet genoeg. ASWH kwam tot 3-4 en in de laatste minuten werd een vrije trap binnengeschoten. Echter de scheids floot en keurde de treffer af. De bal had indirect genomen moeten worden. Een zeer faire beslissing van de man in het zwart.

Uiteindelijke was het voetballend overwicht net voldoende voor de overwinning, maar volgende week tegen Sliedrecht zal er een gezonde dosis vechtlust aan moeten worden toegevoegd om echt te stralen.