EBOH 2 wint nuttige oefenwedstrijd

EBOH 2 trad deze koude dinsdagavond in Hoornaar aan tegen eerste klasser Stedoco 2. Beide teams misten een aantal basisspelers en grepen deze wedstrijd aan om de jongelingen te laten spelen. Uiteindelijk won EBOH 2 met 0-2 door doelpunten van Tim Stok en Yavuz Guler.

Trainer Rachid el Mokhtari begond dit keer in een 4-4-2 systeem en dat bracht de nodige aanpassingsproblemen met zich mee. De zeer jonge brigade van EBOH had het in het eerste kwartier lastig. Echte kansen werden echter niet weggegeven. Het was Eboh dat de eerste kansen kreeg. Tim Stok was tot tweemaal toe niet trefzeker door goed keeperswerk van de doelman van Stedoco. Aan de andere kant was het doelman Joey Hughes die zijn doel keurig schoon hield.

De tweede helft begon in het vertrouwde systeem en de nodige wisselingen. EBOH ging duidelijk beter voetballen en kwam in de 60ste minuut op een verdiende 0-1 voorsprong door een knappe individuele actie van Yavuz Guler.
Niet veel later was het Tim stok die via de rebound(schot Yavuz Guler) voor de 0-2 tekende. Beide ploegen kregen nog kansen maar het vizier stond niet scherp. Een zeer nuttige oefenwedstrijd werd winnend afgesloten en is een opsteker na het verlies van afgelopen zaterdag tegen Pelikaan.

Aankomende zaterdag komt Serooskerke op bezoek. Bij winst is het aanhaken bij de top en bij verlies is het voorlopig afhaken. Steun EBOH 2 en kom kijken. De wedstrijd vangt aan om 12:30u aan de Schenkeldijk.