EBOH 2 wint bij v.v. Dinteloord

Op het prachtige complex van vv Dinteloord werd Dinteloord met 0-3 verslagen door de mannen van trainer Rachid el Mokhtari. De stand werd al na een kwartier spelen bereikt Tim Stok was de grote man bij EBOH met twee doelpunten. De derde kwam op naam van Sebastiaan Bekkers.

EBOH 2 begon ijzersterk aan de eerste helft. Al na 1 minuut kon Tim Stok van dichtbij uithalen maar zijn schot werd geblokt. Vijf minuten later was het wel raak voor de spits van EBOH. Dennis van de Graaf leverde een perfecte voorzet af en Tim kon bij de tweede paal inknikken. Nog geen twee minuten later werd EBOH speler Zackaria Amraoui neergelegd in de zestien en de strafschop die toegekend werd aan EBOH werd feilloos benut door Sebastiaan Bekkers. EBOH had er zin in en na een kwartier spelen tikte Tim Stok zijn tweede binnen en tekende zo voor de 0-3 voorsprong. Dinteloord had weinig in te brengen en het ontbrak EBOH aan scherpte voor het doel anders was de ruststand aanzienlijk hoger geweest dan 0-3. Zo misten Tim Stok (ziedend schot op de lat), Zackaria Amraoui, Rogier Mutter, Alan Sirovica en Sebastiaan Bekkers een aantal 100% kansen.

De tweede helft was zoals vaker het geval is van een minder nivo. EBOH bleef echter kansen creëren. Dinteloord kon geen vuist maken en zag tot overmaat van ramp hun keeper uitvallen met een rugblessure waardoor er een speler op doel kwam te staan. Kansen waren er nog voor Bas van Oosterhout, Mustafa Toprak, Sietse Schuurman, Randy Camfferman en Mohamed Zaada. Maar de speler/keeper hield zijn doel schoon waardoor de 0-3 eindstand werd bereikt.

Vaste supporter Andre Bekkers vatte het simpel samen: “De eerste helft was een genot om naar te kijken. Dat het “maar” 0-3 stond mag EBOH zichzelf aanrekenen. De tweede helft was de scherpte er vanaf omdat al duidelijk was dat Dinteloord niet de mankracht had om zich terug in de wedstrijd te knokken. Dat gaat toch in de koppies zitten van die jongens. In ieder geval een verdiende overwinning.”

Volgende week komt koploper Pelikaan 3 op bezoek aan de schenkeldijk. Nu al een topper. Beide ploegen hebben immers nog geen verliespunten in de reserve tweede klasse. De wedstrijd vangt aan om 12:30u bij EBOH.