EBOH 2 kent droomstart

EBOH 2 is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Met 4 overwinningen op rij zijn zij de trotse koploper in de reserve 1ste klas.

En dat terwijl het 1ste klasserschap vorig seizoen pas in de nacompetitie kon worden veilig gesteld. De 4de overwinning stemde gek genoeg niet tot tevreden gezichten.

Tegen Ameide 2 werd bijna nog een 5-1 voorsprong verspeeld. Ameide kwam vlak voor tijd nog terug tot 5-4 en het was aan Joey Hughes en een vrij voor doel overschietende Ameide speler te danken dat het geen 5-5 werd. Bugay maakte in de laatste minuut aan alle onzekerheid een eind. Hij hield het koppie er bij en schoof de bal beheerst in het doel. Eindstand 6-4 in een wedstrijd, waarin EBOH gemakkelijk de dubbele cijfers had kunnen halen. Wat een kansen werden er gemist. De tweelingen kwamen op achterstand vanaf de aftrap, zonder dat een EBOH’er een bal had aangeraakt. Daarna zorgde Suayip voor de 1-1 en zorgde Regienne Kabbah (de broer van !)

met 2 goals voor een 3-1 ruststand.  Na rust liep EBOH uit naar 5-1 via Halil Turkas en opnieuw Regienne, waarna de inhaalrace van Ameide begon, die gelukkig voor EBOH op hield bij 4.