Vorig seizoen was er voor EBOH nog sprake van een droomloting met
VVGZ 2, Dubbeldam zondag en Wieldrecht als tegenstander en ook nog 2x thuis.

Met de nieuwe status als 2de klasser ligt dit anders. EBOH is gekoppeld aan Moerse Boys, Zundert en SV Nieuwdorp. Voordeel is wel dat 2 clubs door mogen naar de knock out fase.
Op zaterdag 1 september start EBOH met een thuiswedstrijd tegen Moerse Boys.
In de laatste jaren van de zondag kwamen wij nog uit tegen de club uit Zundert. In het seizoen 2010/2011 werd er nog feest gevierd in de kantine van Moerse Boys. EBOH won met 1-2 en prijkte fier bovenaan in de 2de klas op de geprojecteerde teletekst pagina op het TV scherm. Een seizoen later werd er afscheid genomen van de zondag. Moerse Boys ging door en pendelde tussen de 1ste klas en de 2de klas. Het afgelopen seizoen werd het kampioenschap in de 2de klas gevierd met maar liefst 8 punten voorsprong op nummer 2. De kersverse 1ste klasser, die het komend seizoen in West is ingedeeld is de favoriet in deze bekerpoule.

EBOH, Zundert en Nieuwdorp zijn allemaal 2de klassers en aan elkaar gewaagd voor de 2de plek naar de volgende ronde. Zundert speelde het afgelopen seizoen de derby tegen Moerse Boys en eindigde net veilig op de 11de plek. Nieuwdorp is onderdeel van de gemeente Borssele, dat ligt tussen Goes en Middelburg en heeft 1172 inwoners. De trots van het dorp is de plaatselijke voetbalclub, die knap in de Zeeuwse 2de klasse zaterdag speelt. Vorig seizoen eindigde de Groenwitten op de 9de plaats.