E.B.O.H. O23 wint eerste wedstrijd overtuigend tegen SC EMMA O23

Afgelopen woensdag, 29-10-2014, stond de eerste wedstrijd voor E.B.O.H. O23 op het programma. Vanaf het eerste fluitsignaal was er maar 1 ploeg die aanspraak maakte op de overwinning.

Uiterst effectief:
E.B.O.H. ging voortvarend van start en scoorde maar liefst 4 doelpunten in het eerste kwartier. Door prima combinatievoetbal afgewisseld met slimme steekpasses werd het tactische plan in aanvallend opzicht perfect uitgevoerd. Hierna liet de thuisploeg de teugels iets vieren en daardoor kwam EMMA met prima combinaties tot een aantal kansen. De prima keepende Kevin Emde stond zijn mannetje, maar moest zich slechts 1 keer gewonnen geven aan een geplaatst schot in de korte hoek.

2e helft:
Na de rust ging E.B.O.H. vrolijk verder waarmee het was geëindigd, doelpunten maken! Doordat EMMA meer druk naar voren zette en sneller de bal naar voren toe speelde, had de thuisploeg meer moeite om voetballend eruit te komen. Echter, door het baltempo een aantal keer op te voeren en de bal makkelijk van voet naar voet te spelen, is de score opgelopen tot de overtuigende eindstand van 12-1.

Doorstroom talenten:
Naast de ervaren krachten vanuit het eerste en tweede elftal, vielen Jasper Wessels en Nick van Wijngaarden uit A1 verdienstelijk in (Kevin Emde stond heel de wedstrijd op doel). Uit een prima voorzet van Emre Aynihan, kopte Jasper Wessels zelfs de bal in de verre hoek. Deze goal getuigd van een neusje voor het doel. Naast dit trio zijn er nog een aantal talenten uit A1, die op korte termijn zeker zeker in actie komen. De toekomst ziet er dus goed uit! Over een aantal weken hopen wij onze volgende wedstrijd te spelen tegen een nog nader te
bepalen tegenstander.

Opstelling v.v. E.B.O.H O23:
Kevin Emde, Mathijs Jongeneel (Robert van Yperen), Cyrille Elschot, Emre Aynihan, Jordi Teubel, Mo el Salman, Wesley Ebbers (Nick van Wijngaarden), Halil Truktas, Suyaip Yaman, Ricardo van de Merwe (Regga Regales), Jesse Rensen (Jasper Wessels).