E.B.O.H. jeugd wint alle 3 wedstrijden van WBTFC

Zondag 24 maart 2013, onze Engelse sportvrienden kwamen dit jaar alweer voor de 9e keer naar E.B.O.H.Er werd eerst door oude bekenden even lekker bijgepraat, om vervolgens allemaal naar de wedstrijd voorbereidingen te gaan. Zoals eerder vermeld, stond E.B.O.H. één gewonnen wedstrijd voor op WBTFC. Dat werd dit weekend ook door de spelers meegenomen. Ondanks de ijzige kou werd er aan de wedstrijden begonnen. Al snel bleek dat de E.B.O.H. teams te sterk waren voor WBTFC. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd enthousiast gevoetbald en gecoacht.

Vanuit het Engelse kamp werd er met lof gesproken over de inzet en het enthousiasme van de E.B.O.H. teams. Er was binnen de E.B.O.H teams nogal wat omgezet, helaas hadden we nog net voor het aanwezig zijn enkele afmeldingen. Maar alle aanwezigen wilden wel heel graag voetballen, dus wat dat betreft kwam het niet slecht uit dat niet iedereen er was. Hierdoor hadden we weinig of geen wissels die in de kou moesten wachten.

Na de wedstrijden en de lekkere warme douche werd alles even geïnventariseerd.
Alle spelers en begeleiders waren heel tevreden over het evenement. We kunnen weer vaststellen dat het een geslaagd toernooitje was.

Het gehele Engelse WBTFC bleef nog even lekker hangen bij E.B.O.H. en genoot van een lekker patatje. De dankbetuigingen en het uitwisselen van de presentjes werd gedaan door beide organisatoren Pete Yeardely (WBTFC) en Ed Piket (E.B.O.H.). Vervolgens werd WBTFC door E.B.O.H. uitgenodigd om volgend jaar hun revanche te komen halen.

De uitslagen van zondag 24 maart 2013 waren als volgt:

E.B.O.H. C – WBTFC U13        9 – 2
E.B.O.H. C – WBTFC U13        5 – 2
E.B.O.H. D – WBTFC U12        7 – 0

E.B.O.H. en WBTFC kijken al uit naar het volgende jaar om deze traditionele wedstrijden weer te kunnen spelen.
Het gehele evenement werd mede mogelijk gemaakt door:
Organisatie               : Ed Piket
Scheidsrechters     : Delano Piket, Ed van Driel Vis en Chris Kirkland
Teambegeleiding   : Ries Fok, Robert Stolk, Simon Wessels, Hans van Genderen,
Danny Wessels, Ed Piket en Marco van Weelden.
Logistiek                   : Jan Stavast, Teus en Nance, Jopie Smits