De kop is er af voor MP2

Zaterdag 12 september 2015
EBOH MP2- Wieldrecht MP2

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, in een nieuwe samenstelling gingen we van start. Waarbij een aantal van de spelers voor het eerst uitkwamen in de EBOH kleuren. Zowel de kinderen als de ouders waren licht gespannen. De wedstrijd begon om 9 uur voor de jonge spelers,in de leeftijd van 5 en 6 jaar, met een minuut stilte. In een mooie rij naast de tegenpartij werd de minuut stilte in acht genomen. Daarna gingen we met een groep van 5-5 van start, met 3 wissels aan de kant.

Het was een beetje zoeken voor de jongens, het midden werd veelvuldig gebruikt door de thuisploeg EBOH en de bezoekers Wieldrecht. Soms lukt het al om via de zijkant de andere helft te bereiken. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, aan beide kanten werd er flink aangevallen en verdedigd. De doelpunten wilde aan beide kanten niet echt vallen. Totdat een aanval van Wieldrecht eerst geweldig werd gestopt door EBOH, maar door een verkeerde beweging alsnog in het doel van EBOH belande, BALEN.

Na een korte pauze in de buitenlucht met wat limonade werd er gewisseld van helft, vol goede moed werd de aanval van beide kanten weer gestart. Maar hoe Teun, Shae, Cedric, Samuel, Neill, Kjeld, Romano en Oscar het ook probeerde de gelijk maker wilde er maar niet in.

Volgende week spelen we uit bij de buren, wellicht scoren we dan in het andere doel. Ze hebben ontzettend hun best gedaan en vooral genoten en plezier