De kluszomer van EBOH

In de achterliggende warme zomer zijn er op de Schenkeldijk heel wat zweetdruppeltjes gevallen.
Een grote groep vrijwilligers heeft zich in het zweet gewerkt met diverse klussen om de accommodatie op te knappen en waar nodig te vernieuwen. Onze dank is groot aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.
Onder de klussers bevond zich ook een heus echtpaar of zeg maar gezin.
In de categorie echtparen zijn René  en Linda Vos uitgeroepen tot klusechtpaar/familie van de zomer 2020 !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1.-klusechtpaarIMG_3151-1024x768.jpg

Echtpaar Vos

Project Keuken
René en Linda Vos hebben samen met zoons Kjeld en Ryan en met ondersteuning van Rodney, Jennifer, Teus en Nans de keuken aangepakt boven en voorzien van een nieuwe grote afzuigkap (wat was hij zwaar!), kook- en bakplaten  en nieuwe bijkeuken. Door uitsluitend gebruik te maken van elektra geeft EBOH het goede voorbeeld op weg naar een gasloze samenleving.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2.keukenIMG_3222-1024x768.jpg

Project Bierleiding
Een belangrijk onderdeel van de Rood Zwarte samenleving is niet de Oliepijplijn maar de Bierpijplijn.
De pijplijn van de 1000 liter tanks naar de diverse tappunten was aan vernieuwing toe. En laat dat maar over aan de experts Heimen de Vries en Sjaak Doedijns. U proeft het verschil!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3.BierleidingIMG_3194-1024x768.jpg

Project De Poort van EBOH
EBOH heeft een prachtige toegangspoort, maar helaas neemt een vrachtwagenchauffeur de bocht wel eens te kort, met als resultaat een zwaar gehavende paal. Een doorn in het oog van de man die onder andere vele uren door gebracht heeft aan de Poort om toegangsbewijzen te verkopen. Henk Heesakker heeft er hoogst persoonlijk voor gezorgd dat de trotse entree in ere is hersteld.

Project Verfwerk
Kozijnen, deuren, noem maar op. Zij verlangden allemaal naar een nieuwe lik verf en waar mogelijk met Rood Zwarte tinten. Idee en vormgeving is in handen van Johan Bustraan en als uitvoerder  is Marco Reidel een topper samen met zijn schildersteam.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5.RoodzwartekleurenverfwerkIMG_3193-1024x768.jpg

Project Schone Kleedkamers
Een schone kleedkamer is altijd belangrijk, maar in Coronatijd een must. Frans Raadsheer en Ernst Bustraan zijn dagenlang bezig geweest om schimmels te verwijderen en de douches en omkleedruimtes net zo lang te schrobben en te poetsen, totdat je geen spiegel meer nodig hebt om je haar te kammen !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6.FranskleedkamerIMG_3229-1024x768.jpg

Project Terrein Coronaproof
Om het protocol na te leven en uit te voeren is heel wat denkwerk voor nodig en dan komt de uitvoering nog!
Marius van Pelt is de Coronakoning van EBOH en heeft er samen met Teus Visser sr.,  en Gert Fok met zijn onderhoudsploeg voor gezorgd dat het terrein en de opstallen een voorbeeld zijn  voor Coronaproof sportend Nederland!

Project Scorebord
Als je achter de goal staat, is het onmogelijk om het scorebord te zien dat in de midden was geplaatst aan de lange zijde overkant. Bovendien viel het van ellende uit elkaar. Het bord is gedemonteerd en hersteld en wordt geplaatst in de hoek, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Initiatiefnemers en uitvoerders zijn René Vos en familie en Heimen de Vries.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 8.ScorebordIMG_3189-1024x768.jpg

Project Reclamedoeken
In Nederland wil er nog wel eens een stormpje waaien en daar kunnen de reclamedoeken achter de dijken slecht tegen. Reden te meer voor  de grote man van de Reclamecommissie Jasper de Bruin om een kijkje te nemen bij Nivo Sparta,  waar ze er strak bij hangen. Nu nog de constructie ontwerpen, nieuwe bestellen, ophangen, strak trekken en zie ze daar eens heerlijk stormproof hangen straks ……..

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9.ReclamedoekenIMG_3196-1024x768.jpg

Project Historische foto’s
Ernst Bustraan is er al een tijdje mee bezig om de Gerrit de Keizer zaal te voorzien van historische platen aan de bovenkant tegen het plafond. Wat ontbrak was mooie spots om ze in het zonnetje te zetten. Frans en Michael Raadsheer wisten hier wel raad mee en hebben er persoonlijk voor gezorgd dat de kantine van EBOH een echte eyecatcher is, waar de rijke historie tot leven komt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 10.HistorieIMG_3224-1024x768.jpg

Project Belettering dug out’s
De finishing touch is een mooie belettering met de dug out’s dit keer als voorbeeld.
Uitvoering door familie René en Linda Vos.