DE GROTE CLUBACTIE

De afgelopen jaren waren niet de makkelijkste voor EBOH, maar onze club heeft er (met succes!) alles aan gedaan om er weer boven op te komen. In deze periode is ook achterstallig onderhoud ontstaan. Deze zomer is er een start gemaakt om deze achterstand in te halen, diverse vrijwilligers hebben hard gewerkt om de kantine op te knappen. De overkapping van de tribune is ook toe aan vernieuwing, om dit te realiseren hebben wij jullie hulp nodig!

Door deel te nemen aan ‘de Grote Clubactie’ van de Vriendenloterij willen wij hiervoor het geld inzamelen. Bij deze actie verkopen de leden loten voor € 3,- per stuk en gaat er maar liefst € 2,40 per lot naar onze club.

Ieder team dient minimaal 50 loten te verkopen! Het team dat de meeste loten verkoopt krijgt een mooie geldprijs, waarmee bijvoorbeeld een leuk teamuitje georganiseerd kan worden (zie onderstaande tabel, hoogte van de prijs hangt af van het totaal aantal verkochte loten binnen de gehele club).

Verkochte loten Prijs

500 –   1000 € 300,-
1000 – 1500 € 400,-
1500 – 2000 € 500,-
> 2000 € 600,-

De leiders en trainers van alle elftallen zullen aankomende week benaderd worden. We hopen dat we samen zoveel mogelijk loten kunnen verkopen om de club zo weer een handje te helpen!

Alvast bedankt,

de Activiteitencommissie