Club van 100 blij met nieuwe kantine

Tijdens een gezellig samenzijn in de “Wim Bakker soos”  afgelopen zaterdag toonde de leden van de club van 100 zich uitermate tevreden over het bereikte resultaat van de investering uit de bijeen gebrachte middelen. De centjes zijn dit jaar ter beschikking gesteld voor de verbouwing van de kantine boven .En het resultaat mag er zijn, vooral door de inzet van de vrijwilligers, waarvan velen uit het oude 7de van vorig seizoen.

Dit elftal is niet alleen kampioen voetbal geworden, maar is ook kampioen klussen. Zij verdienen niet alleen een ereplaats op de lounge banken, maar  mogen ook op uitnodiging van Fred van Wingerden een avondje naar het casino. En wie weet, is er straks een extra investering mogelijk bij dikke winst!. De voorzitter van EBOH en tevens commissielid van de club van 100, Hans Schoon, sprak de aanwezigen toe in de rust.

Een bijzonder woord van welkom was er voor Aad Corbeau en Christa Bustraan. Ernst Bustraan had de Hopper geregeld voor Aad en Christa, die aan een rolstoel gekluisterd zijn en worden verpleegd in verpleeghuis Crabbehoff. U ziet ze samen op de foto met An de Keizer, die ook tijdelijk in een rolstoel zit, doordat beide enkels in het gips zitten. Regelaar Ernst Bustraan staat achter de rolstoelzitters.~P1100162
Hans Schoon vertelde ook nog het goede nieuws dat EBOH dit jaar weer financieel gezond is, door een strakke budgettering. Je kan niet meer uitgeven, dan dat je binnen krijgt. En verder is hij natuurlijk ontzettend blij met de club van 100. Zij maken projecten mogelijk, die niet uit de reguliere inkomsten bekostigd kunnen worden. Kortom allemaal positieve geluiden, alleen jammer dat het voetbal tegenviel, maar er komen ook op dat vlak ongetwijfeld weer betere tijden.

~P1100159 ~P1100160