A&C Totaalmontage verrast EBOH Dames 1 met prachtige Voetbaltassen

vv Wieldrecht – EBOH 2-9

Zaterdag 26 november 2016, en dan is het tijd om eens wat mensen te bedanken !!!! Allereerst ontvangen wij, na onze wedstrijdbespreking in de Soos bij EBOH, prachtige bedrukte voetbaltassen welke ons zijn geschonken door de firma A&C Totaalmontage. Dit wordt zeer gewaardeerd en namens Dames 1 danken wij A&C Totaalmontage dan ook voor deze gulle gift.

Tevens willen wij Ferdi Schmidt en Marco van Weelden bedanken voor hun nooit aflatende inzet voor het Dames voetbal bij EBOH ook dit wordt door ons zeer gewaardeerd.

Maar goed, het is zaterdag, en dat bekent “Match-day” voor de rood/zwarte dames. Na twee weken rust kunnen we eindelijk weer onze kunsten vertonen op het voetbalveld. Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Wieldrecht op het programma. Wieldrecht staat in de onderste regionen in onze competitie maar je weet nooit welke krachten er los komen tijdens een stads-derby.

De wedstrijd begint een kwartier later en een kleedkamer delen met de meiden van Papendrecht is ook verre van ideaal maar we beginnen vol goede moed aan de eerste helft.

Vanaf de eerste minuut is duidelijk waar we voor gekomen zijn ………… namelijk een overwinning. Hoewel we genoeg kansen hebben duurt het erg lang voordat we het net weten te vinden. Maar als we, halverwege de eerste helft, het netje eindelijk weten te vinden dan is het doelpunt van ongekende schoonheid (de verre hoek in de kruising ………….. en als je dan toch scoor is deze wel  heel lekker hoor). Toch blijven we steeds in de val van Wieldrecht trappen, zij houden het speelveld klein en loeren op een counter. Groot is dan ook de teleurstelling als Wieldrecht nog in tweede helft tegen scoort. Gelukkig kunnen we toch met een kleine voorsprong de rust in.

In de rust hebben we de tijd om orde op zaken te stellen, we moeten het veld breed houden, rust aan de bal en het tempo moet omhoog.

Onze meiden luisteren goed naar onze aanwijzingen en de tweede helft wordt ingezet vol passie en strijdlust. Onze tactiek blijkt goed te werken want we spelen de meiden van Wieldrecht met een moordend tempo kapot. Doelpunt na doelpunt valt en ik denk dat de 2-9 einduitslag niet eens geflatteerd te noemen is.

En dan komt het bekende woord weer ………….. TROTS…………..Trots om naar mijn meiden te kijken en Trots om ze te morgen trainen en coachen. Trots om te zien hoe dat zij het rood/zwart vertegenwoordigen !!!!!

Oh ja …………… wat zei ik een aantal weken geleden ook weer ?  Wat kan een zaterdagmiddag toch mooi zijn (en dat geldt ook weer voor afgelopen zaterdag)

Zaterdag 3 december 2016 spelen we om 12:30 uur onze thuiswedstrijd tegen stadgenoot OMC. Uiteraard zou het leuk zijn als er veel publiek is om ons aan te moedigen