EBOH F1 blijft strijdvaardig

Zaterdag 15 maart speelden de F1 uit bij Groot-Ammers F1.
Het was een wedstrijd die volledig in handen was van EBOH. Eind uitslag 1-2 in het voordeel van EBOH.

foto

Speler van de week Famien Helena

Zaterdag 22 maart speelden de F1 thuis tegen SC Emma F1.
EBOH vanaf het begin niet lekker in de wedstrijd en na 10 minuten viel de 0-1. Kort voor rust viel de 1-1 maar de scheidsrechter kon niet goed zien of de bal over de lijn was geweest en het doelpunt werd niet toegekend. Met de nodige frustratie ging de F1 de rust in.
Na rust viel al snel de 0-2 en de 0-3.

Gelukkig blijft de F1 zoals altijd strijdvaardig en wist nog een mooi doelpunt te scoren. Uitslag 1-3

foto

Speler van de week Stefan Schouten

Zaterdag 29 maart speelden de F1 thuis tegen Alblasserdam F1
De grote en sterke spits van Alblasserdam wist al snel in het begin van wedstrijd twee keer te scoren en voorzet te geven, waarna het binnen 10 minuten 0-3 stond…
Maar EBOH gaf zich zeker niet gewonnen, het middenveld gaf deze spits geen ruimte meer en EBOH wist zelfs voor rust twee keer te scoren.

Na rust ging de F1 op jacht naar de gelijkmaker. De keeper van EBOH wist met een paar mooie reddingen de 2e helft zijn doel schoon te houden en 2 minuten voor het eind van wedstrijd was daar verdiend de 3-3! Wat een ontlading bij de spelers en publiek na een 0-3 achterstand!