Zomerranking 1

De Zomerranking: Volgende week starten we!!

Veel mensen hebben er al naar gevraagd; zou er dit jaar opnieuw een editie komen? Ja natuurlijk! De Zomerranking is niet meer weg te denken van de activiteitenkalender van EBOH. Vanaf 1 Juli beginnen we weer met de toernooitjes op zaterdagochtend. We spelen 6 weken in totaal van 09.45 uur tot ongeveer 11.30 uur, en de bekers staan al klaar! Geen zorgen als je niet alle weken kunt meespelen hoor… Je kunt ook gewoon een keertje tussendoor meedoen. Bovendien is het natuurlijk gewoon gratis!

Het principe is inmiddels bekend; 6 weken lang kunnen alle kinderen die zijn geboren tussen 01-01-2005 en 31-12-2011 meedoen met de toernooitjes. De teams worden zoals gebruikelijk door middel van loting bepaald, en de grotere en kleinere kinderen laten we in aparte toernooitjes spelen. Kinderen uit 2005 t/m 2007 zullen met en tegen elkaar spelen, en de kinderen uit 2008 t/m 2011 zullen met en tegen elkaar spelen. Meisjes en jongens spelen natuurlijk wel weer gewoon door elkaar heen, zoals we altijd doen.

Voor beide leeftijdscategorieën zal er een aparte ranking worden bijgehouden, en beide groepen maken kans op mooie bekers. Natuurlijk zullen de winnaars beloond worden met een beker, maar deze keer is er ook een beker voor een bijzondere speler in de categorie. Dat kan gaan om een pechvogel, een bijzondere actie, een aanmoedigingsprijs, en zo verder. Iedereen kan die dus winnen.

Inschrijven; Graag vooraf!

Vooraf inschrijven voor de ranking wordt door ons zeer gewaardeerd. Je kunt zoals gebruikelijk gewoon per week inschrijven. Je hoeft dus niet vooraf al te bepalen welke van de 6 weken je wel en niet aanwezig zult zijn. Het mag natuurlijk wel! Dit maakt onder andere dat we al een idee hebben van het aantal velden dat uitgezet moet worden. Daarbij hebben we dan alvast een lijst met namen, waardoor we makkelijker en sneller kunnen loten. Zo hoeven de kinderen niet te lang te wachten tot ze mogen spelen.

Inschrijven kan via:
E-mail: thjong@chello.nl
App/telefoon: 06-12639894 (Evelien Noordermeer)