G-(gehandicapten), voetbal bij E.B.O.H. is voor iedereen

Voetbal is voor iedereen. Ook voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of gedragsstoornis.

Met dit als uitgangspunt stimuleert EBOH het G-(gehandicapten) voetbal in Dordrecht en de regio. Met succes. Twee jeugdteams trainen wekelijks met veel plezier en nemen deel aan de G-competitie van de KNVB. Naast de twee jeugdteams hebben we de intentie om uit te bereiden naar een volwassenen team. Nieuwe voetballers zijn van harte welkom. De training is iedere maandagavond om 18.15 uur bij het sportpark Schenkeldijk in Dordrecht. De training wordt verzorgd onder leiding van een gediplomeerde trainer in samenwerking met een aantal ouders.
Aanmelden of meer informatie Wil je meer informatie, een keertje komen kijken of meetrainen? Stuur dan een mailtje naar jeugdafdeling@eboh.nl. De coördinator G-voetbal neemt zo snel mogelijk contact op.

EBOH (Eendracht Brengt Ons Hoger) is een gezellige vereniging waar jong en oud zich thuis voelt en waar discipline, normen en waarden hoog in het vaandel staan. Een club waar iedere voetballer aan zijn trekken komt. Kijk voor meer informatie over de club op www.eboh.nl

Folder 

G-(gehandicapten) voetbal EBOH