Zomerranking nummer 3!

Sorry, sorry, sorry en nog eens sorry… Ik heb het helaas zo druk gehad met allerlei zaken, dat ik niet eerder dan vandaag de tijd kon vinden om de standen bij te werken van de ranking. Dat heb ik nu dus gedaan, en meteen valt me één ding op…. Het is weer super spannend in beide categorieën!!!

Zowel bij de jonkies als bij de groten wordt de lijst aangevoerd door iemand met 8 punten! bij de jonkies zijn dat dan meteen twee iemands, en bij de grote jongens zelfs drie! Morgen is er natuurlijk weer een ranking, dus ik ben heel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Er zijn namelijk nog deelnemers die op vakantie gaan, en die van vakantie terug komen. Dat gaat dus alleen maar spannender worden!

Schrijf je dus vandaag alvast in voor de ranking van morgen, en neem vooral je vriendjes mee!