Zomerranking 4: Nu nog twee te gaan, en de spanning stijgt!

Nou, het is in elk geval sneller gelukt dan bij ranking nummer 3… De standen staan er weer op hoor, en wat blijft het spannend! Bij de jonkies heeft Surya goede zaken gedaan. Ferron was er deze keer niet bij, en prompt loopt Surya 4 punten op hem uit door de ranking samen met Maikey en Kai te winnen. Gaatje geslagen zou je zeggen, maar we hebben gekkere dingen gezien bij de rankings in het verleden, dus de race is nog niet gelopen hoor! Bovendien heeft Ferron op zijn beurt weer concurrentie gekregen van Daniel. Deze kleine bijter is inmiddels langszij gekomen en is ook op jacht naar de koppositie. Surya heeft nu dus dubbel zo veel jagers op de koppositie achter hem aan zitten.

Zo mogelijk nog spannender is het in de poule van de grote jongens! Maikey en Sarva geven elkaar daar geen duimbreed toe, met allebei 11 punten. Bovendien worden ze op de hielen gezeten door maar liefst 3 deelnemers met 9 punten! En Thijs, Nathan en Kai kennende, zullen die alles in het werk stellen om zelf op die begeerde eerste positie te komen…

Aanstaande zaterdag is in elk geval alweer de voorlaatste aflevering van deze ranking. Wij zijn reuze benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen! Tot aanstaande zaterdag allemaal, en niet vergeten je vriendjes mee te nemen hoor!