Zomerranking nummer 2!

De week is snel voorbij gegaan. Veel kinderen keken uit naar de vakantie, en dat was te merken deze ranking. Er waren al veel jongens en meisjes vertrokken naar hun vakantieadres, waardoor we een kleine groep enthousiaste deelnemers hadden. Dat gaf ons wel meteen de gelegenheid om de grote en kleinere kinderen met en tegen elkaar te laten spelen.

De loting was weer onvoorspelbaar als altijd… Tja, daar is het nou eenmaal een loting voor… Het weer zat lekker mee, want het zonnetje kwam steeds beter tevoorschijn, en de deelnemers hadden er duidelijk zin in. Sommigen kwamen voor het laatst voordat ze op vakantie zouden gaan, en anderen weten al dat ze elke ranking mee kunnen doen. Dat maakt uiteindelijk de ranking nog spannender dan hij door de wisselende teams eigenlijk al is.

Ook vandaag was er weer een team dat met kop en schouders boven de rest uit stak. Het team van Sarva, Cayden en Sven maakte korte metten met elke tegenstander die ze kregen. Geheel terecht hebben zij dan ook de volle mep van 4 punten gekregen. Pechvogels van de dag waren Maikey, Daniel en Jonathan. Hoe hard ze ook werkten, steeds zat het net weer even tegen, waardoor de punten verloren gingen. Voor hun harde werk hebben ze natuurlijk wel een punt gekregen, want niemand gaat puntloos naar huis bij de Zomerranking!

Hieronder vinden jullie natuurlijk weer de standen tot nu toe. Wat rest is iedereen die op vakantie gaat een fijne vakantie toe te wensen, en voor de spelers die er volgende week gewoon weer bij zijn;

Tot Zomerranking nummer 3!