Word jeugd-trainer bij EBOH!

Jeugd-trainer worden bij EBOH?

EBOH is altijd op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor de trainingen en wedstrijddagen, zowel voor selectieteams als niet-selectie.

Op dit moment bestaat onze groeiende jeugdafdeling (jongens en meisjes) uit 15 pupillenteams en 4 juniorenteams bij de jongens, en 4 pupillenteams en 1 juniorenteam bij de meiden; de trainingstijden zijn van 18:15-19:15 en 19:30-20:30, elke dinsdag en donderdag.

Voor het trainen van selectieteams is het vanzelfsprekend een pré als je een trainersdiploma hebt en/of een sportopleiding volgt / gevolgd hebt en/of op niveau gevoetbald hebt.

Als jij plezier en het beter maken van spelers, bij een gezellige club als EBOH, hoog in het vaandel hebt staan, is dit misschien wel het moment om met ons contact op te nemen?

Lijkt je dit een leuke uitdaging, neem dan eens contact op met Gert Fok (Technische Commissie) om het e.e.a. nader te bespreken:

  • Telefoon/what’s app: 06-57433938
  • E-mail: gertfok@gmail.com.

Overigens bieden wij ook de mogelijkheid om stage te lopen bij één van onze ervaren trainers. Ook hiervoor is Gert het eerste aanspreekpunt.