Weer net zoals vroeger…?

Beste EBOH’ers,

Ik schrijf jullie dit bericht als kersverse Prins EBO . een titel die ik als echte EBOH’er met heel veel trots draag. Het feestje het afgelopen weekend was zeker geslaagd ,al miste ik 1 ding: Echte EBOH’ers ! Vroeger stond de Schenkeldijk afgeladen vol met bekende gezichten met een rood-zwart hart, en helaas zijn dat er in de loop der jaren steeds minder geworden. Iets wat ik echt enorm zonde vind, en waar ik graag verandering in wil brengen.

Mijn doelstelling dit jaar is dan ook : het Carnaval bij EBOH weer terug brengen naar hoe het was! Dus , met heel veel echte EBOH’ers een enorm feest bouwen zoals dat vroeger ook altijd het geval is geweest.  Hoe mooi zou het zijn om gezamenlijk de Schenkeldijk weer op zijn kop te zetten? De Schenkeltrappers groep bestaat dit jaar bijna compleet uit echte EBOH’ers, mannen en vrouwen met een rood-zwart hart, en die willen exact hetzelfde als ik! Daarom wil ik jullie van harte uitnodigen voor het grote carnavalsweekend van de Schenkeltrappers op 15 en 16 februari 2020 . De Schenkeltrappers geloven dit jaar in sprookjes, en ik zou het een geweldige aanvulling vinden op dit thema als ik jullie daar allemaal zie. 

Mocht je nog vragen hebben of mij persoonlijk even willen aanspreken, graag! Ik ben elke dinsdag, donderdag en zaterdag te vinden bij onze mooie club. 

Hopelijk tot snel, 

Prins EBO de 25e, Michel Loopik