JG-/G-voetbal: doe je mee?

Beste dames en heren,

Voetbal is voor iedereen. Ook voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking Om deze reden heeft de voetbalvereniging EBOH al jaren een tweetal G-teams (voor jeugdspelers is er het jeugdteam en voor spelers vanaf een jaar of 16, het seniorenteam). Met veel plezier wordt er  maandagavond getraind en op zaterdag deelgenomen aan de G-competitie van de KNVB.

Omdat deze mogelijkheid binnen Dordrecht lang niet bij iedereen bekend is, zijn we gestart met dit opnieuw onder de aandacht te brengen. 
Wilt u meer informatie, zijn er geïnteresseerden die vrijblijvend een keertje willen komen kijken of mee willen trainen dan kan dat natuurlijk altijd. U kunt dan gewoon een mailtje sturen naar de coördinator G-voetbal en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Het mailadres is Jeugdafdeling@eboh.nl.

Zie ook de bijgaande flyer. Op de flyer staat nog een leeftijdsgrens, deze is komen te vervallen. Zou u de flyer onder de aandacht willen brengen van cliënten die mogelijk geïnteresseerd zijn om net als ieder ander van een potje voetbal te genieten. Iedereen is van harte welkom !


Met vriendelijke groet,

Edwin van Son – trainer/coach van het senioren G-team.