Weer een doelpuntrijke avond

Op donderdagavond oefende EBOH tegen Papendrecht. Voor de derde maal dit seizoen stonden de rood-zwarten Dordtenaren tegenover de rood-zwarten Papendrechters. Zodoende konden beide partijen het nodige wedstrijdritme bijtanken.

EBOH – Papendrecht : 4 – 4
Doelpuntenmakers: Marc Oldenburger, Ronald Plaisier, Mohammed al Salman, Milan Bakx

EBOH opende het oefenduel moeizaam, maar kwam toch na 8 minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Marc Oldenburger na knap voorbereidend werk van Sebastian Bekkers.

Niet veel later mocht EBOH-aanvoerder Ronald Plaisier in de 15e minuut – juichend met het shirt over zijn hoofd het veld over – na zijn eerste kopgoal in 20 jaar na een voorzet van Milan Bakx.

Ondanks dat Papendrecht ook wat kansen kreeg, werd het vervolgens 3-0 vanuit een strafschop. Milan Bakx faalde in eerste instantie, maar schoot de rebound binnen.

Na 40 minuten kwam ook de 4-0 op het bord na een knappe actie en fraai schot van Mo Salman. Nog voor rust maakte Papendrecht er 4-1 van na een miscommunicatie tussen Marc Oldenburger en Milan Bakx.

Nadat in de rust even kon worden opgewarmd, kwam EBOH niet bepaald warmgedraaid uit de kleedkamer. Binnen de kortste keren kwam Papendrecht op 4-2 en 4-3 na persoonlijke fouten achterin. En tien minuten voor tijd kwam de uitploeg zelfs na een 4-0 achterstand terug op 4-4 vanuit een penalty. Vlak voor tijd kreeg EBOH nog een paar mogelijkheden om geen gezichtverlies te lijden, maar de kansen waren niet aan de thuisploeg besteed.

En zo speelde EBOH na 4-0 voorsprong alsnog gelijk. Genoeg werk aan de winkel richting de thuiswedstrijd van volgende week zaterdag tegen Vuren. Het wedstrijdritme is donderdagavond verder bijgetankt en dat is misschien nog wel het belangrijkste.