Wedstrijdverslag JO9-5

 

Zaterdag 25 maart 2017. De zon stond aan de hemel, het was al warmer aan het worden en de mannen van de JO9-5 waren klaar voor de wedstrijd tegen Oranje wit. Altijd lastig, we gaan voor de winst, maar de jongens zijn meestal ouder en groter. De uitdaging is om het verschil zo klein mogelijk te houden.

Het begon goed, 0-1 achter, maar Vigo maakte al vrij snel de 1-1 gelijk in de eerste helft. Ook onze invaller Siem, maakte een geweldig debuut als veldspeler, hij stond opgesteld als aanvaller en daar hebben we geen spijt van gekregen. De ommezwaai van keeper naar spits, was werelds. Een geweldige actie van Siem waarbij hij als een pijl uit een boog versnelde en een prachtige goal maakte 2-1 voor EBOH.

Oranje wit zet hun geheime wapen in, een jongen zo groot, hij zoubij ons in de E spelen, daar is geen houden aan. 2-4 is de uitslag. Maar Neil, Deacen, Daniel, Donny, Jelle, Iyad, Rayan, Senna, Vigo en Siem hebben gevochten als leeuwen, ze vlogen erop alsof het niets was, complimenten. Complimenten ook voor onze JO7-1 spelers Neil en Daniel, die laten zien dat zij feilloos de overgang kunnen maken naar een groter veld, meer spelers. Onze keeper Senna was op dreef, ook de ouders van Oranje wit waren onder de indruk van zoveel geweld.

Mannen super.