Wedstijdverslag Eboh E2  Heerjansdam E4

Direct vanaf de aftrap is het spannend, ook na het eerste doelpunt van Heerjansdam herpakt E2 zich en scoort al snel de gelijkmaker, Jephte  1-1. Ondanks de ijzersterke verdediging krijgen ze nog een tegen goal te verwerken. Maar ook direct hierna volgt de tegenstoot een bijna doelpunt van Shaira wordt door Jephthe direct omgezet in een werkelijk score 2-2.  Net voor rust krijgt de keeper, Sjoerd nog een trap op zijn vingers te verwerken, waardoor het lijkt dat het 3-2 is, echter de scheidsrechter had al gefloten, theedrinken met 2-2.

Opgepept door de vaders, begint de tweede helft, bij ouders en de wissels zijn de verwachtingen hoog gespannen en inderdaad de kansen vallen bij EBOH, dit alles dankzij Sjoerd, die zijn goal helemaal leeg houdt en iedere keer Mika of Can vindt. De aanval probeert het keer op keer, Shaira, Demirhan en Jepthe maar ook  Niels, welke werd beetgepakt door de keeper en Dylano (ondanks zijn belessure) en Visnu pakken hun kansen, helaas zonder resultaat.

Bijna belandt Marko, de trainer, op de schouders van de jongens, dit is helaas nog een jaartje te vroeg. Kortom een super wedstrijd, met resultaat, het eerste punt na de winterstop, let wel met bijna allemaal eerste jaars E-tjes, een top prestatie! Iedere week wordt uitgereikt  aan de speler van de week, degene met de  beste prestatie voor het team of de beste prestatie individueel, de wisselbeker, wie zal het deze week worden, Sjoerd, Can, Mika, Hayder, Niels, Demirhan, Jephthe, Visnou , Shaira of Dylano, maandag zullen we het weten!