Wederom knappe prestatie EBOH D1

Na de knappe prestatie van EBOH D1 om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap in de 1ste klasse, werd EBOH uitgenodigd om deel te nemen voor de strijd om een ticket voor de hoofdklasse.

Afgelopen zaterdag plaatse EBOH D1 zich dan ook voor het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse. Zestien D1-teams uit de hoofd klasse van voetbaldistrict
Zuid 1 speelden zaterdag 20 oktober de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap. Het team van EBOH deed daar goede zaken. EBOH speelde tegen Groen Wit, GJS, RKDVC, Nivo Sparta en Jeka. In de halve finale moest EBOH na strafschoppen zijn meerdere erkennen in Nivo Sparta. Strijdend om de 3e – 4e plaats, was Jeka de tegenstander. Hier besliste EBOH na strafschoppen de eindstand in het voordeel van de Dordtenaren en pakte de 3e plaats op dit zeer sportieve toernooi.

Nadat alle teams hun beker hadden gekregen, werd EBOH nog naar voren geroepen. Met de 3e plaats en de sportiviteitsprijs, kreeg EBOH het ticket uitgereikt voor de strijd om het Nederlands kampioenschap voor D1 teams uitkomende in de hoofdklasse. Deze strijd zal plaats vinden op zaterdag 01 juni 2013 in Veldhoven.