Wederom grote overwinning EBOH C1

EBOH C1 – FC Engelen C1 12-1
Zaterdag 17 november 2012, nadat we vorige week verloren hebben tegen de koploper in onze competitie vv Hardinxveld C1 staat vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Engelen C1 op het programma. We zijn uiteraard benieuwd of we na de grote nederlaag van vorige week de “ draad” weer kunnen oppakken.

FC Engelen is voor ons een grote onbekende maar gezien de uitslagen in de competitie spelen zij vrij wisselvallig met mooie overwinningen gevolgd door een nederlaag. Maar we moeten uitgaan van onze eigen kracht uiteraard. Na de veldslag van vorige week zijn onze jongens toch redelijk hersteld, met een blauwe plek hier en daar en nog wat kleine klachten kunnen we toch in onze vertrouwde opstelling gaan beginnen.

Om precies 10:30 uur begint de wedstrijd en EBOH zoekt direct de aanval. Met goed combinatie spel en tempowisselingen proberen we de verdediging van FC Engelen te omzeilen. In het eerste kwartier lijkt fc Engelen ons aardig te kunnen bijbenen en zijn af en toe behoorlijk gevaarlijk voor ons doel, maar als na 17 minuten de 1-0 valt blijkt dat de rood/zwarten toch een maatje te groot zijn voor onze gasten uit Engelen. Waar EBOH continue gevaarlijk is zetten de paars/witten uit Engelen daar maar een paar spaarzame uitvallen tegenover. EBOH voetbalt als één team en we voeren onze taken en opdrachten goed uit en we weten als de trein eenmaal gaat lopen dan volgt er meestal een grote uitslag. Zo ook nu want de doelpunten vliegen er één voor één in, de ene aanval is nog mooier dan de andere en dat geldt ook voor de doelpunten.
Het is 6-0 als we de rust ingaan.

In de tweede helft is het zaak dat we proberen te blijven voetballen en niet dat iedereen op jacht gaat naar eigen succes. EBOH blijft gelukkig voetballen en we hebben ook in de tweede helft het betere van het spel. We wisselen in de tweede helft 3 keer en ook onze wissels hebben er zin in vandaag, ons spel blijft goed en we bouwen de voorsprong nog verder uit. Als na 70 minuten de scheidsrechter de wedstrijd beëindigd staat een prima 12-1 uitslag op het scorebord en met zo’n uitslag zijn we vorige week snel vergeten.

Volgende week staat er weer een zware wedstrijd op het programma want dan spelen we de inhaalwedstrijd tegen vv Sliedrecht C1 uit. Als we als team net zo goed voetballen als vandaag dan gaan we het vv Sliedrecht volgende week heel moeilijk maken.

Blijf zo voetballen en trainen jongens!

Doelpuntenmakers: Maliki 2x, Jasper 1x, Rayvano 1x, Nick 1x, Youri 2x, Jordi 3x, Tuni 1x en Roy 1x