Voorbeschouwing Vuren – EBOH

Zaterdag 11 september speelt het vlaggenschip de uitwedstrijd tegen v.v. Vuren. Kan EBOH als promovendus ook in de tweede wedstrijd de tegenstander het vuur aan de schenen leggen?

Afgelopen zaterdag werd er door EBOH dankzij een doelpunt van Paul Reijnders met 1-0 gewonnen van MVV ’58. v.v. Vuren verloor haar eerste wedstrijd geflatteerd met 3-0 van Streefkerk. In een gelijk opgaand duel was Streefkerk een stuk effectiever.

Zal EBOH het zaterdag Vuren lastig kunnen maken en de drie punten mee terugnemen naar de Schenkeldijk? We zullen het zaterdag weten. Daarbij kan het team jouw steun goed gebruiken. Er wordt gespeeld op: Sportcomplex Vuren, Sportlaan 2 te Vuren.

Wedstrijdselectie EBOH:
1. Joey Hughes
2. Milan Bax
3. Paul Reijnders
4. Fernando Lozoya-Ringelberg
5. Alen Sirovica
6. Marc Oldenburger
7. Patrick Bijl
8. Shqipron Veseli
9. Ronald Plaisier
10. Sebastian Bekkers
11. William Schrauwen
12. Sietse Schuurman
13. Bas van Oosterhout
14. Patrick Bijl

Zaterdag 2,3,4 en5

Naast zaterdag 1 komen ook de andere zaterdagteams in actie. Zo neemt zaterdag 2 het op tegen de Kogelvangers uit Willemstad. Ook zaterdag 2 won vorige week met 1-0, terwijl tegenstander de Kogelvangers met maar liefst 14-2 onderuit ging tegen Oranje Wit. Kan het tweede die monsterscore evenaren?

Zaterdag 3 beleefde een onprettig debuut in de reserve derde klasse en verloor met 0-2 van Streefkerk. Kunnen zij zaterdag de zaken rechttrekken en winnen bij De Zwerver?

Het 4e en 5e spelen zaterdag hun eerste competitiewedstrijd tegen respectievelijk Wieldrecht 5 en Oranje Wit 8. Beleven zij hun droomstart?