Voorbeschouwing: EBOH – Spartaan’20

Morgen staat er voor EBOH op Sportpark Schenkeldijk nog maar eens een absoluut topduel op het programma als de koploper van de 2e klasse F, Spartaan’20, op bezoek komt. De ploeg uit Rotterdam-Zuid staat met 38 punten uit vijftien wedstrijden bovenaan de ranglijst, met drie punten voorsprong op de nummer twee, Oranje Wit.

De teams troffen elkaar eerder dit seizoen al eens, toen aan de Oldegaarde. EBOH verloor de wedstrijd met 2-0 in een wedstrijd die de logica te boven ging. Dat blijkt alleen al uit het feit dat Noël Goossens tweemaal miste vanaf elf meter. Toenmalig Spartaan’20 O21-doelman Tuna Tekten stopte beide strafschoppen en werd de held van de dag voor de Spartanen, samen met Jair Balrak, wie verantwoordelijk was voor de twee doelpunten.

De nederlaag op Sportpark Spartaan’20 is één van de slechts twee verloren wedstrijden van EBOH in de competitie dit seizoen. Verder heeft EBOH zes overwinningen en zeven gelijke spelen in de tas, en heeft het dus 25 punten behaald. De mannen van Jeffrey Monster en Patrick Stok doen het over het algemeen ook goed tegen de ’top 3′ dit seizoen, met twee gelijke spelen tegen IFC en een gelijkspel in Stadspolders in de derby tegen Oranje Wit. Tegen Spartaan’20 zal EBOH weer vol voor een resultaat gaan, en daarvoor rekenen we weer op jullie support, EBOH’ers!

Tot morgenmiddag, om 14:45 uur, aan de Schenkeldijk!